Terrassevarmere

Vil du ha god og lun varme på terrassen eller balkongen? Eller har du en uteservering du vil at folk skal sitte lenger på? Med våre terrassevarmere kan du utvide sommeren i begge ender! En god terrassevarmer, enten det er for utendørs eller innendørs bruk, fyrer nemlig ikke for kråka. Våre terrassevarmere gir effektiv strålevarme der man sitter eller oppholder seg, og består av kvarts- og IR-elemeter i stedet for tradisjonelle varmeelementer hvor mye av varmen forsvinner.

Noen tips:
Terrassevarmer som lyser varmer umiddelbart når du slår den på, også varmer den gjennom vind. Disse kaller gjerne quartz- halogenvaremere. Dette er den typen du ser på restauranter og terrasser. De er enkle å finne da de har et varmeelement som lyser ved bruk. 

En IR-varmer lyser ikke. Den vil bruke litt tid på å bli varm og egner seg best i lysthus og innglassede balkonger etc. Se på våre TH-1000 og TH-1500 terrassevarmere. 

Husk at du må ha strøm. Sikringskursen bør være på 16Amp, og gjerne med en karaterisikk som tåler høy startstrøm. Normalt går dette bra, men hvis sikringen din "går" når du skrur på varmen er det nok et resultat av for svak sikringskurs. Da må du ringe en elektriker.